Planerna för familjeträffen börjar falla på plats. Pappa ännu osäker, en syster på Gotland. Ser fram emot den eftermiddan med förväntan och glädje. Och lite nervös är jag allt. Tänk om... tänk om de inte alls är med på noterna, tänk om det regnar. Men det blir nog bra hursomhelst. Vi ska reka, efter en fin plats att muta in. Ler.
yey. äntligen är det bokat. biljetten inköpt och förväntningarna på topp. pride. stockholm pride. i år med alla älsklingarna med, även om det inte är alla alla dagar. men ändå. house, park, fest, parad, fest igen och alla glada miner. fan vad najs. skönt att ha semester den veckan, I´ll say.

idag mötte mej eleo med ett tjut när jag kom till jobbet. önskemålet jag haft på hennes förra londonresa hade hon kommit ihåg den här senaste i helgen:). ett par fina handklovar. till mobilen. tack

efter en dags tävlande med de andra bävrarna, med mycket äventyr och en fin andraplats, orkade ändå lillkillen med en löparrunda tillsammans med mej. tre kilometer. mest löpning, men lite roliga skutt och en del gående steg här o var. han orkade mellan varven prata, men var fokuserad och sprang på duktigt. det var skönt att sträcka ut musklerna lite efter gårdagens tävling. skönt och väldigt nödvändigt. känns som om det kan bli en god vana, att röra på sig. få se hur hågad man är efter nästa tävling :). han tränar inför minimaran, jag inför stora maran. 

regn. blåst. tävling.
en ganska bräcklig träningsvår. 
men...
starka ben och envishet funkar långt.
springa alla backar var ett mål. bättre tid än förra året ett annat. klarade båda.
tungt som fan emellanåt. 
men fick vittring på guldmedalj, efter första varvet. 
klarade inte det, men vittringen smakade gott.
årets andra tävling. personbästa på premiärmilen i mars på milen. 
personbästa på dagens springcross, 12 km. 9 minuter bättre än förra året.
åtta minuter snabbare nästa år 
det var skönt att komma hem med en nöjd man och en nöjd särbo. 
till barn som varit på scoutuppdrag a´ la hamburgerstekning. 
gemensam pizza med egna fyllningar och en skön kväll tillsammans.