Aum.
En ny tatuering på min rygg. Är nöjd. Otroligt nöjd. Lite annorluna, kaxigare variant av aum, eller om som det också kan stavas. Googla, Wiki har en kort men bra förklaring.
Jag är glad att jag sover stilla. Det läckte ganska mkt bläck inatt. Och glad att få hjälp att tvätta ryggen i morse. Tack.
Mantrat känns i hela kroppen. Det är nåt speciellt som händer. Ra ma da sa sey so hang... unisont sitter vi, med handflatorna uppåt. Jag känner att jag fylls med energi. Positiv energi. Energi jag saknat idag, efter en alltför kort natt och ett arbetspass med konstant flöde av intryck.
Falnande rester av elden vi värmt våra frusna kroppar vid efter en oskönt kall februarinatt ute i vindskydd, och lagat vår frukost på. Strålande sol, gnistrande snö. Galet kort varsel till trots, var vi ändå fyra roverscouter som trotsade kylan och vandrade till vindskyddet i Rocksta. Fint ställe. Jag har aldrig sovit där förut. Mannen övernattat där i lera, en helt annan upplevelse.
Upplevelsen att klara av hårt underlag, isskyla och nätter utan bekvämlighet, vandring med packning... helt makalöst stärkande även om jag blir trött och får värk.
Bättre o bättre.
Starkare och starkare.
I feel alive.
Den där texten står i fruns badrumsskåp. Jag har sneglat på den ibland, men idag föll den på plats. Nånting har hänt. Nåt stort. Jag planerar, på allvar, att starta ett företag. Med kropp och själ. En enskild firma. Det är ganska läskigt, men fördelarna överväger och har övervunnit rädslan.

K2

Klättereftermiddag m Per. Drygt fyra timmar. Stark, trotsig och envis. Trots, eller kanske pga, en supertidig morgon på jobbet, klarade jag mer än jag väntat. Lite tufft för ryggen, och armarna. Känns bra.
Med varm len päls har han lagt sig till ro en stund i mitt knä, den lilla fula hunden som nervöst brukar gå omkring med klorna klapprande på golvet i foajén på flash fighters.
Jag är sällskap åt min Pix som ska tatuera en fin bild på sin vad. Spännande o lite läskigt, ler. Hoppas hon blir nöjd.